Video: Tvrdé k.o. rozhodčímu. Kickboxer poslal jedním kopem k zemi soupeře i arbitra

Arbitr v ringu se vrhl mezi oba protivníky s úmyslem ukončit boj pro jasnou Číňanovu převahu, jenže si k tomu nevybral vhodný okamžik. Dakui se totiž zrovna napřáhl k tvrdému kopu, ovšem jeho noha místo soupeře zasáhla naplno obličej rozhodčího, který se do úderu přimotal a okamžitě šel k zemi.

Podpořte naší stránku . Děkujeme
klikněte na tlačítko a podpořte nás . Děkujeme
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE